Gözlük Haber

Yeni Nesil Haber Okuma Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 10.5 MB
  • Sürüm 1.2.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Emre Kazdagli

Gözlük Haber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Tek bir gazete ya da katalogdaki 100' den fazla yerli ve yabancı kaynağa ulaşmanızı sağlayan Gözlük Haber uygulaması sayesinde haber okuma alışkanlığınız değişecek.

Cep telefonunuzdan ya da tablet bilgisayarınızdan yerli ve yabancı tüm haberlere erişmenizi sağlayan Gözlük Haber uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Uygulama sayesinde sevdiğiniz gazetelere, dergilere hızlı bir şekilde ulaşabilir ve bu kaynakların içeriğinde bulunan ekonomi, siyaset, spor, magazin, kültür sanat, mizah, teknoloji gibi daha pek çok konu başlığı altında bulunan haberleri okuyabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan Gözlük Haber uygulama ile ayrıca Yılmaz Özdil, Bekir Coşkun, Ertuğrul Özkök, Can Dündar, Ahmet Hakan, Ayşe Arman ve Cetin Altan gibi yazarlara ait makalelere de erişebileceğiniz gibi Hürriyet, Zaman, Milliyet, Radikal, Posta, Vatan, HaberTürk, CnnTürk gibi haber kaynaklarının sundukları haberleri de okuyabilirsiniz. 

Ayrıca uygulama üzerinden okuduğunuz ya da beğendiğiniz içerikleri Twitter veya Facebook hesaplarınızda arkadaşlarınız ile de paylaşabilirsiniz.

Gözlük Haber indir